چاپ‌زیستی گوشت در فضا، راهکاری برای تغییر رژیم غذایی فضانوردان

تاریخ : ۲۳ مهر ۱۳۹۸

تعداد بازدید : ۱۴۹

0 امتیاز از 0 رای
نسخه چاپی
موضوعات :

محققان موفق شدند با چاپ زیستی سه بعدی، گوشت گاو در فضا ایجاد کنند. این کار می‌تواند به تغییر رژیم غذایی فضانوردان کمک کند و در عین حال در صورت تجاری‌سازی می‌تواند برای رفع مشکل کمبود غذا درزمین از آن استفاده کرد.

تولید گوشت در آزمایشگاه دیگر محدود به زمین نیست، مزرعه الف و شرکاء آنها موفق شدند برای اولین بار با موفقیت گوشت را در فضا ایجاد کنند. این آزمایش در ماه سپتامبر سال جاری در بخش روسی ایستگاه بین‌المللی فضایی انجام شد و برای این کار از یک زیست‌چاپگر سه بعد برای تولید اسیتک پرورشی گاو استفاده شد.

روش رشد الف فرآیند بافت عضلات گاو را دقیقا در شرایط مصنوعی همانندسازی می‌کند، تنها تغییر بزرگ در این روش، ایجاد فضایی برای بلوغ سریع‌تر است چرا که می‌تواند به جای مقابله با محدودیت گرانش، از همه طرف به طور همزمان رشد کند.

این فناوری برای تولید انبوه آماده است با این حال یوا رایسلر می‌گوید: « این شرکت قصد دارد تا آزمایش‌های لازم را انجام دهد و استیک گوشت گاو را با استفاده از مزرعه زیستی در مقیاس بزرگ ارائه دهد.

این مزرعه می‌تواند به ویژه برای فضانوردان مفید باشد، خدمه فضاپیما نمی‌توانند گوشت‌های لوکس پرورشی را در ایستگاه فضایی داشته باشند بنابراین با این فناوری فضانوردان گوشتخوار می‌توانند به جای استفاده از غذاهای ویژه، از گوشت در ایستگاه فضایی استفاده کنند.

 این به نوبه خود می‌تواند به فضانوردان کمک کند تا پروتئین مورد نیاز خود را برای حفظ ماهیچه‌ها در سفرهای طولانی به دست آورند. با این وجود، در دوره‌ای نزدیکتر آلف امیدوار است تا تغییرات آب و هوایی را نیز اصلاح کند. این گوشت‌های آزمایشگاهی به انرژی، آب و زمین کمتری نیاز دارند بنابراین می‌توان انتشار گازهای گلخانه‌ای را با این روش کاهش داد و در عین حال بر مشکل کمبود غذا غلبه کرد.

منبع : https://www.engadget.com/2019/10/08/lab-grown-meat-in-space/?guccounter=1

نظر شما