
موفقیت آزمونهای اولیه روی داروی درمان نوعی بیماری ژنتیکی چشم
تاریخ : ۱۱ فروردین ۱۳۹۵
تعداد بازدید : ۱۹۶۸
نسخه چاپیپیگمنتوس قرنیه یک بیماری ژنتیکی بوده که منجر به کوری میشود. هیچ داروی تایید شدهای برای این بیماری وجود ندارد. اخیرا با استفاده از اپتوژنیک، دارویی برای این بیماری ساخته شدهاست که فازهای اول و دوم آزمون بالینی خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است.
رتروسنس در حال استفاده از راهبردهای اپتوژنتیک برای درمان مشکل قرنیه چشم است، از نتایج این پروژه میتوان برای زوال ساختاری قرنیه چشم در اثر کهولت استفاه کرد. این شرکت محصولی به نام RST-001 دارد که یک روش ژندرمانی تراز اول در جهان است که در آن با استفاده از اپتوژنتیک برای بازیابی بینایی استفاده میشود. کسانی که در اثر زوال قرنیه مشکل بینایی پیدا کردهاند میتوانند از این دارو استفاده کنند. فاز اول آزمونهای بالینی RST-001 توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تایید شدهاست.
علاوه براین، آینسوروث نیز به ژآو هو پان از مرکز تحقیقات بینایی لایگون در دانشگاه ایالتی واین خواهد پیوست تا درباره آخرین دستاوردهای بدست آمده توسط RST-001 در بنیاد مقابله با نابینایی بحث و گفتگو شود.

اپتوژنتیک فناوری است که در آن از نور برای دستکاری فعالیتهای سلولی استفاده میشود. با استفاده از اپتوژنتیک میتوان سلولهای میلهای و مخروطی گیرنده نور در چشم را احیاء کرد. این شرکت روشی برای تحریک قرنیه چشم و ایجاد حساسیت بالا در آن ارائه کرده است، با این کار بینایی فرد بهبود مییابد. پیشبینی میشود این دارو در مورد مشکلات دیگر قرنیه حتی زمانی که ریشه مشکل ژنتیکی نیست، مورد استفاده قرار گیرد.
پیگمنتوس قرنیه یک بیماری ژنتیکی بوده که در آن سلولهای میلهای و مخروطی دریافت کننده نور در چشم دچار مشکل میشود. از دست دادن این سلولها میتواند منجر به کاهش بینایی یا کوری شود.
رتروسنس یک شرکت دارویی بوده که روی ساخت داروهای مرتبط با بیماریهای ژنتیکی فعالیت دارد. در حال حاضر هیچ دارویی که مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا باشد برای درمان پیگمنتوس قرنیه ارائه نشدهاست.

استفاده از هوش مصنوعی به خلق ژنوم کامل انسانهایی که وجود ندارند! ۱۳۹۹/۱۲/۰۴

ترکیب نانوحسگر و هوش مصنوعی برای رصد وضعیت عملکرد راننده ۱۳۹۹/۱۲/۰۲

تولید نانوزیستحسگرهای الکتروشیمیایی برای پایش مغز ۱۳۹۹/۱۲/۰۲

استفاده از میکروموتور DNA و ویروس مهندسی شده برای تشخیص کرونا ۱۳۹۹/۱۲/۰۳

ابزار مولکولی جدید برای مطالعه نرونهای مغزی ۱۳۹۹/۱۲/۰۴

«پروژه مغز انسان» اروپا فاز نهایی تحقیقات خود را آغاز کرد ۱۳۹۹/۱۲/۰۶