
نصب سامانه تشخیص هوشمند پلاک خودرو در ماساچوست
تاریخ : ۲۸ شهریور ۱۳۹۵
تعداد بازدید : ۲۲۵۷
نسخه چاپیپلیس شهر هارویچ ماساچوست اخیرا سامانهای را نصب و راهاندازی کرده که با استفاده از آن میتوان تردد خودروها به داخل محدوده طرح ترافیک را کنترل کرد. این فناوری قادر به خواندن پلاک خودرو بوده و به سرعت مشخص میکند که خودرو مجوز ورود داشته یا خیر.
عملکرد این سامانه به این شکل است که دوربینها از پلاک خودروها تصویر می گیرند، این تصاویر توسط نرمافزار هوشمندی مورد ارزیابی قرار گرفته و شماره خودرو استخراج میشود. سپس این شماره با بانک اطلاعاتی پلیس مطابقت داده میشود تا مشخص شود این خودرو دارای مجوز وارد شدن به محدوده طرح ترافیک بوده یا خیر.
یکی از ویژگیهای این سامانه آن است که قادر به تشخیص مجوزهای مختلف یک خودرو ( مجوز ورود به محدوده طرح ترافیک، مجوز ورود به ساحل و ...) است. مسئولان این شهر معتقداند که این سامانه مزایای بسیاری دارد که از آن جمله میتوان به سهولت کاربرد آن اشاره کرد، همچنین در وقت و هزینهها به شدت صرفهجویی میشود.
در صورتی که مردم بخواهند آرم یک روزه ورود به محدوده طرح ترافیک را خریداری کنند تنها با چند کلیک این کار انجام میشود و نیاز به صرف زمان زیادی نخواهد بود. بدیهی است که افرادی که نیاز به مجوزهای طولانی مدت برای ورود به محدوده طرح ترافیک هستند باید همانند سابق (پیش از اجرای این طرح) اقدامات لازم را انجام دهند تا نام آنها در بانک اطلاعاتی ذخیرهسازی شود.
کودی گروس مسئول یکی از دوربینهای راهنمایی و رانندگی این شهر بوده که یک و سال نیم است از طریق دوربینها به بررسی خودروها و مجوزهای انها میپردازد. او مشکلات زیادی برای کنترل خودروها دارد. برای رصد خیابانها نیاز به پرسنل زیادی است اما با این سامانه هوشمند میتوان با افراد کمتری، کار را به نحوه احسنت اجرا کرد.
این فناوری جدید نیز هنوز مشکلاتی دارد برای مثال تشخیص میان حرف 6 و G گاهی با مشکل انجام میشود. با این حال این سیستم دقت بالایی دارد و در حال حاضر تا 90 درصد دقت در این سامانه وجود دارد.

چاپ سه بعدی در خدمت مطالعات «همسریابی سوسکها»! ۱۴۰۰/۰۱/۳۰

«گوشت آزمایشگاهی» چقدر مورد پذیرش مردم است؟ ۱۴۰۰/۰۱/۳۰

هوش مصنوعی ژنهای سرطانزا را تشخیص میدهد ۱۴۰۰/۰۱/۲۹

ماشینهای هوشمند به طراحی دارو کمک میکنند ۱۴۰۰/۰۱/۲۹

اسفناج به رشد سلولهای گوشت آزمایشگاهی کمک میکند ۱۴۰۰/۰۱/۲۸

استفاده از بیوانفورماتیک برای مطالعه تنوع شیمیایی قارچها ۱۴۰۰/۰۱/۲۸