
همخوانی جالب پیشنهادات واتسون با متخصصان سرطان شناسی
تاریخ : ۲۷ خرداد ۱۳۹۶
تعداد بازدید : ۲۴۰۱
نسخه چاپیچند مطالعه مختلف در کشورهایی نظیر هند، تایلند و کره جنوبی انجام شده که در آن نشان داده شده است که پیشنهادهای درمانی کامپیوتر واتسون با نظرات پزشکان متخصص سرطان همخوانی بسیاری دارد.
در مطالعهای که در یک مرکز سرطان در هند انجام شده، نتایج نشان داد که پیشنهادهای ارائه شده توسط واتسون برای درمان سرطانهای ریه 96 درصد، برای سرطان روده 81 درصد و برای سرطا رکتوم 93 درصد با تصمیم پزشکان همخوانی دارد.
مشابه همین آزمایش در تایلند نیز انجام شده است و نتایج در این کشور نشان داده است که پیشنهادهای واتسون برای سرطانهای مختلف 83 درصد با تصمیمهای پزشکان مشابهت دارد. این رقم در کره جنوبی 73 درصد بود.
آندریو نوردن از IBM میگوید: « این مطالعات ثابت کرد که فناوری واتسون در حال انجام همان چیزی است که ما انتظارش را داشتیم. این کامپیوتر میتوان به پزشکان کمک کند تا عملکرد بهتری داشته باشند. با شروع پذیرش این فناوری در سطح جهانی، ما نیز روی ایجاد یک بانک اطلاعاتی کار میکنیم که برای بخش درمان سرطان بسیار مفید است.»
نان چن از بیمارستان بین المللی بومرنگارد تایلند میگوید: « استفاده از واتسون در بخش سرطان، مثالی از فناوریهای کلیدی است که میتواند در بخش درمان و سلامت مورد استفاده قرار گیرد. ما هر سال صدها هزار نفر را از 190 کشور جهان درمان میکنیم که این فناوریها میتوانند سطح درمان را افزایش دهند.»
IBM انتظار دارد که تا سال 2017، این فناوری بتواند حداقل به 12 سرطان مختلف کمک کند که این 12 نوع سرطان، 80 درصد از تمام سرطانهای جهان را شامل میشود.
مارک کریس از مدیران بخش سرطان مرکز اسلون کترینگ میگوید: « ما بسیار خوشحالیم که نقش در آموزش استفاده از واتسون در بخش سرطان ایفا کردیم. ما توانستیم شواهدی ارائه کنیم که نشان میدهد این ابزار میتوان به پزشکان سراسر جهان کمک کند.»
منبع : https://healthitanalytics.com/news/ibm-watsons-cognitive-computing-rivals-human-oncologists

چاپ سه بعدی در خدمت مطالعات «همسریابی سوسکها»! ۱۴۰۰/۰۱/۳۰

«گوشت آزمایشگاهی» چقدر مورد پذیرش مردم است؟ ۱۴۰۰/۰۱/۳۰

هوش مصنوعی ژنهای سرطانزا را تشخیص میدهد ۱۴۰۰/۰۱/۲۹

ماشینهای هوشمند به طراحی دارو کمک میکنند ۱۴۰۰/۰۱/۲۹

اسفناج به رشد سلولهای گوشت آزمایشگاهی کمک میکند ۱۴۰۰/۰۱/۲۸

استفاده از بیوانفورماتیک برای مطالعه تنوع شیمیایی قارچها ۱۴۰۰/۰۱/۲۸