
ساخت ابزاری استاندارد برای مطالعه ممریستورها
تاریخ : ۰۸ بهمن ۱۳۹۶
تعداد بازدید : ۱۴۴۰
نسخه چاپیابزاری استاندارد برای مطالعه ممریستورها توسط محققان NIST ساخته شده که با استفاده از آن میتوان اطلاعات زیادی درباره ساز و کار ممریستورها بهدست آورد.
پژوهشگران موسسه ملی فناوری و استاندارد (NIST) موفق به کشف راز عملکرد این عنصر نیمههادی شدند که میتواند نقش حافظه کوتاهمدت را ایفا کند.
مقاومت ممریستورها بستگی به مقدار جریانی دارد که از میان آن عبور میکند، بهطوری که بعد از قطع جریان، همچنان اطلاعات در حافظه باقی میماند. هرچند توجه بسیاری از دانشمندان نسبت به این فناوری جلب شده است اما جزئیاتی از عملکرد ممریستور وجود ندارد به همین دلیل محققان درصدد رمزگشایی از ساز وکار ممریستور هستند تا علاوه بر شناخت آن، ابزاری استاندارد بهمنظور مطالعه ممریستور ارائه کنند.
محققان NIST چنین ابزاری را ساختهاند تا بتوان با استفاده از آن مطالعه عمیقتری نسبت به ممریستور انجام داد. این یافته محققان میتواند منجر به کاهش مقدار نشت جریان از ممریستور شود.
نتایج این پروژه که در قالب یک کار مشترک میان NIST و چند دانشگاه مختلف انجام شده، در نشریه nature communications بهچاپ رسیده است.
برای بررسی علمکرد ممریستور، محققان از تمرکز الکترونهای روی بخشهای مختلف ممریستور دیاکسیدتیتانیوم استفاده کردند. این تابش الکترون منجر به تشکیل تصویری شفاف از آن منطقه شد.
نتایج یافتههای محققان نشان داد که الکترون از سطح تماس مواد در بخشهای مختلف ممریستور عبور میکند که این بخشها شامل دو بخش فلزی است که با یک عایق از هم جدا شده است.
هاسگینز از محققان این پروژه میگوید: « ما با این روش میتوانیم بگوییم که هر جریان از کجا نشات میگیرد، دلیل این امر آن است که میتوانیم محلی جریان از آنجا خارج میشود را با پرتو الکترونی کنترل کنیم.»
با این ابزار محققان موفق شدند نشت جریان را ممریستور تشخیص داده و در نهایت امکان کاهش نشت جریان فراهم میشود.
منبع : ein.iconnect007.com/index.php/article/108550/nist-takes-a-deep-look-at-memristors/108553/?skin=ein

«پروژه مغز انسان» اروپا فاز نهایی تحقیقات خود را آغاز کرد ۱۳۹۹/۱۲/۰۶

سلاحی احتمالی برای مقابله با همهگیری کرونا: چاپ بافت انسانی ۱۳۹۹/۱۲/۰۶

استفاده از باکتری برای کمک به دستکاری ژنتیک گیاه ۱۳۹۹/۱۲/۰۵

تولید آزمایشگاه روی تراشه ارزان با چاپسه بعدی ۱۳۹۹/۱۲/۰۵

ساخت مغز مجازی با زیرساختهای «پروژه مغز انسان» اروپا ۱۳۹۹/۱۲/۰۶

فراخوان شناسایی نیاز شرکتهای صنعتی در حوزه «هوش مصنوعی» ۱۳۹۹/۱۲/۱۰