
برگزاری مسابقه طراحی و ساخت نانوحسگرهای زیستیِ تشخیص سریع
تاریخ : ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
تعداد بازدید : ۱۷۳۶
نسخه چاپیشبکه پیشران طراحی و ساخت حسگرهای تشخیص سریع، با حمایت ستاد ویژه توسعه زیست فناوری کشور، اولین رویداد ملی (مسابقه) طراحی و ساخت نانوحسگرهای زیستیِ تشخیص سریع را برگزار میکند.
شبکه پیشران طراحی و ساخت حسگرهای تشخیص سریع، با حمایت ستاد ویژه توسعه زیست فناوری کشور، اولین رویداد ملی (مسابقه) طراحی و ساخت نانوحسگرهای زیستی تشخیص سریع را با هدف شناسایی و حمایت از گروههای فناور نو پا که در این زمینه فعالیت نموده و نمونههای آزمایشگاهی تولید کردهاند برگزار مینماید.
بر همین اساس فعالان دانشگاهی، گروههای تحقیقاتی و شرکتهای دانش بنیان که علاقهمند به شرکت در این رویداد ملی هستند میتوانند از اول اسفندماه سال جاری لغایت 20 فروردینماه 1398 طرحهای خود را از طریق سایت رویداد به آدرس www.fast-diagnostic.ir ارسال نموده و از جوایز نقدی و حمایتهای این رویداد بهرهمند شوند.
در اطلاعیه مربوط به این فراخوان آمده است: «ما در اولین رویداد ملی طراحی و ساخت نانوحسگرهای زیستی تشخیص سریع به دنبال شناسایی گروههای دانشبنیان، نوپا و حمایت از آنها به منظور طراحی و ساخت «نانوحسگر زیستی تشخیص سریع هستیم.»
گروههای دانشبنیان خلاق و نوآور، دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها و پژوهشگاهها، و سایر پژوهشگران و فناوران از داخل و خارج کشور میتوانند در این رویداد شرکت کنند و از جوایز و گرنت تحقیقاتی، جمعاً به مبلغ 100 میلیون ریال و از فرصت جذب تسهیلات ستاد توسعه زیست فناوری کشور، صندوق حمایت از سرمایهگذاری زیست فناوری و سایر شتابدهندهها و صندوقهای سرمایهگذاری همکار در رویداد تجاریسازی برای برندگان نهایی رویداد بهرهمند شوند.
فناوری های تشخیص سریع، شامل نانوحسگرهای زیستی تشخیص سریع بر پایه نوارهای کاغذی، نانوحسگرهای زیستی تشخیص سریع مستمر، نانوحسگرهای زیستی تشخیص سریع بر پایه سامانههای میکروفلوئیدیک و نانوحسگرهای زیستی تشخیص سریع غیرمتعارف از موضوعات اصلی مورد توجه در این رویداد است.
ابوالفضل میرزاپور دبیر اولین رویداد ملی طراحی و ساخت نانو حسگرهای زیستی تشخیص سریع؛ در خصوص برگزاری این رویداد اظهار کرد: این دوره اولین رویداد ملی است که در حوزهی طراحی و ساخت نانو حسگرهای تشخیص سریع برگزار میشود و مجری آن شبکهی پیشران طراحی و ساخت حسگرهای زیستی تشخیص سریع با همکاری ستاد زیست فناوری کشور و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است. در کشور ما به موضوع حسگرهای زیستی در فاز تحقیق و پژوهش توسط گروه تحقیقاتی و دانشگاهی، پژوهشگران ارشد و دکتری، تعیین موضوعات رساله دکتری و موضوعات فناوری توجه خوبی شده، اما تاکنون نتوانستهایم نیازهای کشور را در حوزهی فناوریهای تشخیصی و سریع کاملا تولید و بومیسازی کنیم. بخش زیادی از نیاز کشور در حوزهی تشخیص سریع در اپلیکیشنهای مختلف مثل اپلیکیشنهای پزشکی، کشاورزی، دامپزشکی و کاربردهای امنیتی و دفاعی توسط شرکتهای خارجی تامین میشود و حجم بالای واردات را در حوزهی محصولات فناوری داریم. با توجه به اینکه ظرفیت پژوهشی در دانشگاه بوده و از نظر دانشی هم طرحهای پژوهشی و تحقیقاتی خوبی انجام شده احساس کردیم اگر بتوانیم فرآیندی را طراحی کنیم که طی آن گروههای تحقیقاتی بتوانند ایدهها، نظرات، طرحها و نمونه های آزمایشگاهی که تا کنون تولید کردهاند، را ارائه دهند.ستاد زیست فناوری به تمام شرکت کنندههایی که طرح هایشان در فاز اول پذیرفته میشود، گواهینامهی معتبر اعطا خواهد کرد. همچنین؛ جایزه نقدی به هر کدام از گروههای برتر به مبلغ صد میلیون ریال، اختصاص مییابد. طرحهای دانشجویی هم میتوانند در این رویداد شرکت کنند، اما مشروط بر اینکه نمونهی آزمایشگاهی حتما داشته و به نتیجهی خاصی رسیده باشند.»

چاپ سه بعدی در خدمت مطالعات «همسریابی سوسکها»! ۱۴۰۰/۰۱/۳۰

«گوشت آزمایشگاهی» چقدر مورد پذیرش مردم است؟ ۱۴۰۰/۰۱/۳۰

هوش مصنوعی ژنهای سرطانزا را تشخیص میدهد ۱۴۰۰/۰۱/۲۹

ماشینهای هوشمند به طراحی دارو کمک میکنند ۱۴۰۰/۰۱/۲۹

اسفناج به رشد سلولهای گوشت آزمایشگاهی کمک میکند ۱۴۰۰/۰۱/۲۸

استفاده از بیوانفورماتیک برای مطالعه تنوع شیمیایی قارچها ۱۴۰۰/۰۱/۲۸