
مشارکت دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سومین دوره پیش شتابدهی استارتآپها
تاریخ : ۲۰ خرداد ۱۳۹۸
تعداد بازدید : ۱۰۴۸
نسخه چاپیدر راستای حمایت از شرکتهای نوپا در حوزه فناوریهای همگرا، مرکز مدیریت فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری مرکز راهبردی فناوریهای همگرا سومین دوره پیش شتابدهی استارتآپهای این حوزه را برگزار میکنند.
مرکز مدیریت فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای ماموریت خود در بخش حمایت از نوآوری و شرکتهای دانشبنیان، همکاری نزدیکی با مرکز راهبردی فناوریهای همگرا آغاز کرده است. در قالب این همکاری مشترک قرار است مرکز مدیریت فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با کمک مرکز راهبردی فناوریهای همگرا سومین دوره پیش شتابدهی استارتآپهای حوزه فناوریهای همگرا را به میزبانی دانشگاه امیرکبیر برگزار کند.
لیلا بیریا، کارشناس پذیرش و روابط عمومی مرکز مدیریت فناوری و توسعه نوآوری میگوید: « مدیریت فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از زیرمجموعههای معاونت پژوهشی دانشگاه بوده و هدف این مجموعه تبدیل نوآوریها و دستاوردهای علمی به فناوریها و محصولات مورد نیاز کشور و شکلدهی شرکتهای دانش بنیان است. این مدیریت از سه بخش مراکز کارآفرینی، رشد و هدایت شرکت های دانش بنیان تشکیل یافته و ضمن ترویج فرهنگ کارآفرینی در سطح دانشگاه تلاش میکند تا با شناسایی نخبگان و صید ایدههای ناب و انجام حمایتهای مادی و معنوی، مقدمات لازم برای تبدیل آنها به شرکت دانش بنیان موفق را فراهم آورد. همچنین با ایجاد زیرساخت لازم به همراه پشتیبانی های مؤثر شرکت های دانش بنیان آنها را در جهت تجاریسازی موفق محصولات و خدماتشان یاری نماید و بدین ترتیب هم دانشگاه و هم کارآفرینان از منافع مادی و معنوی دستاوردهای حاصل بهره مند شود. در راستای این ماموریت پیشنهاد همکاری با مرکز راهبردی فناوریهای همگرا برای پیشتیبانی از رویداد پیش شتابدهی استارتآپها مطرح شد.»
وی میافزاید: « ما تلاش داریم تا فضای حمایتی برای استارتآپها ایجاد کنیم و در این راستا زیرساختهایی را برای آنها فراهم میکنیم تا بتوانند فعالیتهای تحقیقاتی خود را در این فضاها انجام دهند و ایده خود را به ساخت نمونه آزمایشگاهی برسانند. بعد از تولید نمونه اولیه در یافتن بازار و بازارسازی به این شرکتها کمک میکنیم.»
خانم بیریا درباره توانمندیهای مرکز مدیریت فناوری و توسعه نوآوری میگوید: « چندین شرکت با سابقه در مرکز حضور دارند که این شرکتها همانند بازوی کمکی به یاری استارتآپها میآیند و تجربیات خود را با آنها به اشتراک میگذارند، بسیاری از ایستگاههای موجود در مسیر تجاریسازی از گرفتن مجوز تا ثبت اختراع برای استارتآپها غریب و ناآشنا است و شرکتها موجود در مرکز میتوانند تجربیات و دانش خود را در این مسیر در اختیار استارتآپها قرار دهند. حتی این امکان وجود دارد که شرکتهایی که مشترکاتی با هم دارند پروژههای مشترک تعریف کنند.»
کارشناس پذیرش و روابط عمومی مرکز مدیریت فناوری و توسعه نوآوری میافزاید: « تجاریسازی یک روزه اتفاق نمیافتد و ما سعی میکنیم از ابتدای کار تا رسیدن به مسیر خودکفایی استارتآپها در کنار آنها باشیم.»
لازم به ذکر است سومین دوره پیش شتابدهی استارتآپهای با حضور 12 استارتآپ در دانشگاه امیرکبیر برگزار میشود.

استفاده از هوش مصنوعی به خلق ژنوم کامل انسانهایی که وجود ندارند! ۱۳۹۹/۱۲/۰۴

ترکیب نانوحسگر و هوش مصنوعی برای رصد وضعیت عملکرد راننده ۱۳۹۹/۱۲/۰۲

تولید نانوزیستحسگرهای الکتروشیمیایی برای پایش مغز ۱۳۹۹/۱۲/۰۲

استفاده از میکروموتور DNA و ویروس مهندسی شده برای تشخیص کرونا ۱۳۹۹/۱۲/۰۳

ابزار مولکولی جدید برای مطالعه نرونهای مغزی ۱۳۹۹/۱۲/۰۴

«پروژه مغز انسان» اروپا فاز نهایی تحقیقات خود را آغاز کرد ۱۳۹۹/۱۲/۰۶