
روایت کارآفرین جوان، صاحب شرکتی در حوزه زیستچاپگر و جوهر زیستی
تاریخ : ۱۹ دی ۱۳۹۸
تعداد بازدید : ۱۵۱۳
نسخه چاپیگاتنولم کارآفرین جوان سوئدی پس از آن که دریافت ایده جوهر زیستی و چاپگر او در بازار خریدار دارد، اقدام به توسعه کسب و کاری در این حوزه کرد و موفق شد شرکتی با سرمایه 160 میلیون دلار را ایجاد کند.
کارآفرینان موفق معمولا با شکست و طرد شدن غریبه نیستند، اما آنچه که آنها را از کارآفرینان شکستخورده جدا میکند، اعتماد به نفس بیبدیل آنها است. یکی از کارآفرینان موفق، جوان 28 سالهای به نام اریک گاتنولم از سوئد است که اکنون مدیرعامل شرکت پیشرو و جهانی در صنعت زیستچاپ و جوهر زیستی است. او در حال حاضر صاحب کسب و کار 160 میلیون دلاری در حوزه چاپ زیستی است.
گاتنولم به دلیل شغل پدرش که استاد رشته شیمی و زیستپلیمر بود با صنعت زیستفناوری آشنا شد و در دوران تحصیل با هکتور مارتینز، شریک تجاریاش، آشنا شد و این دو شرکت سلینک را پایهگذاری کردند.
محصولی که این دو در ابتدا قصد فروشاش را داشتند، یک جوهر چاپی بود که از آن میتوان برای چاپ بافت و اندام انسان استفاده کرد. در آن زمان، سال 2015، صنعت چاپزیستی مورد توجه قرار گرفته بود و چاپگرهایی در بازار بود بنابراین این دو تلاش کردند تا نیاز جوهر را برای این چاپگرها براورده سازند.
گاتنولم ابتدا چند کارتریج فروختند اما تقاضا برای این محصول به قدر کافی رشد نمیکند. در نتیجه آنها تصمیم به ساخت یک چاپگر سه بعدی گرفتند تا بتوانند با آن عملکرد جوهر خود را به مشتریان ثابت کنند، اما در کمال تعجب دریافتند که مشتریان نسبت به این چاپگر علاقهمند هستند.
گاتنولم توصیه میکند که کارآفرینان روی صحبت با مشتری و گرفتن بازخورد از آنها وقت زیادی بگذارند تا بتوانند به نقطه پیروزی برسند. به اعتقاد وی ممکن است شما محصول خوبی داشته باشید اما در بازار موفق نباشید. بنابراین باید همیشه برای تغییر آماده باشید چرا که بازار به سرعت تغییر میکند و شما باید نسبت به تغییرات بازار به نیاز مشتریان پاسخ دهید.
از نظر گاتنولم کلید موفقیت، پافشاری است و قدم دوم مقیاسپذیری کار است. گاتنولم و همکارش پس از این که دریافتند ایده آنها در بازار خریدار دارد بیش از 300 هزار دلار سرمایه جمعآوری کردند و سپس شرکت خود را در بازار عرضه کردند.
گاتنولم امیدوار است که طی 15 سال آینده صنعت قطعات چاپی برای ترمیم اندامها رواج پیدا کند.

آغاز فراخوان ششم برنامه نوپاهای فناوریهای همگرا با هدف حمایت از طرحهای... ۱۴۰۱/۰۳/۰۵

راهاندازی پلت فرم غربالگری میکروسیالی برای استفاده صنعتی ۱۴۰۱/۰۲/۳۰

پستانک هوشمند، برای رصد مستمر الکترولیت های بدن نوزاد ۱۴۰۱/۰۲/۳۰

بهره گیری از محاسبات کوانتومی برای طراحی مواد موثرتر در LEDها ۱۴۰۱/۰۲/۳۰

به کار گیری هوش مصنوعی برای طراحی نانوذرات دارویی ۱۴۰۱/۰۲/۳۰

طراحی نانوذرات زیستی برای مقابله با آلزایمر ۱۴۰۱/۰۳/۰۲