
ایمپلنتی برای اتصال مستقیم به مغز به منظور کمک به نابینایان
تاریخ : ۰۷ اسفند ۱۳۹۸
تعداد بازدید : ۷۰۵
نسخه چاپیپژوهشگران با ساخت ایمپلنتی و قرار دادن آن در مغز یک فرد نابینا موفق شدند تا حدی امکان بینایی را در وی ایجاد کنند. این ایمپلنت با اتصال به دوربین و یک کامپیوتر، دادههای پیرامون را به سیگنال تبدیل کرده و به مغز فرد ارسال میکند.
محققان به دنبال روشهای مختلفی هستند تا با استفاده از آنها بتوانند به نابینایان کمک کنند تا زندگی بهتری داشته باشند.
یک تیم تحقیقات اسپانیایی موفق به ارائه فناوری شده که یک گام رو به جلو برای رسیدن به این هدف است. این گروه ایمپلنتی تولید کرده که مستقیم به مغز متصل شده و امکان دیدن را برای افراد نابینا مهیا میکند.
این ایمپلنت روی بیماری به نام برنادت گومز مورد آزمایش قرار گرفته است. کسی که بیش از ۱۵ سال کاملاً نابینا بوده است. او تاکنون نمیتوانست نور و ساختارها را ببیند اما اکنون به لطف این ایمپلنت جدید موفق به تشخیص خطوط سیاه رنگی بر روی یک صفحه کاغذ سفید شد.
این گروه شش ماه آزمایش بالینی روی خانم گومز انجام دادند تا در نهایت وی موفق به ایجاد توانایی دیدن با قدرت تفکیک پایین در این بیمار شدند. گومز بعد از کاشت این ایمپلنت با انجام ازمایشاتی توانست خطوط سیاه رنگی بر روی یک صفحه کاغذ سفید و برخی اشکالات هندسی را تشخیص دهد. برای این کار عینک ویژهای برای وی طراحی شد که مجهز به یک دوربین کوچک برای دریافت تصاویر زنده است. این دوربین به یک کامپیوتر متصل میشود و به کمک این دوربین و کامپیوتر، تصاویر به سیگنال الکترونیکی تبدیل میشود. اطلاعات تولید شده به وسیله کابل به ایمپلنت نصب شده در پشت جمجمه این بیمار منتقل میشود. این ایمپلنت دارای صد الکترود بوده که در بخش کورتکس بینایی مغز خانم گومز قرار گرفته است. وی میتواند لامپهای روی سقف، حروف و شکلهای پایه را روی کاغذ مشاهده کند و حتی افراد را در پیرامون خود میبیند. او چهار روز در هفته به مدت شش ماه مورد آزمایش قرار گرفت تا این نتایج به دست آید.
چیزی که نتایج این پروژه را بسیار هیجان انگیز میکند آن است که با کمک این روش محققان میتوانند مسیر را برای بازگشت بینایی برای بیش از 36 میلیون نابینا در سراسر جهان هموار کنند.
منبع : https://interestingengineering.com/new-implant-for-the-blind-links-directly-into-the-brain

توالییابیهای قابل حمل DNA دقیقتر میشوند ۱۳۹۹/۱۰/۲۷

گامی به سوی نانوکارخانه تولید مواد شیمیایی ۱۳۹۹/۱۰/۲۷

تراشهای برای تشخیص کرونا از روی نمونه خون بیمار ۱۳۹۹/۱۰/۲۹

گوگل برای تولید داروهای جدید از کامپیوتر کوانتومی استفاده میکند ۱۳۹۹/۱۰/۲۹

غولهای تجاری در جهان در چه فناوریهایی پتنت ثبت کردهاند؟ ۱۳۹۹/۱۰/۳۰

استفاده از کریسپر برای ثبت صفر و یک در سلولها ۱۳۹۹/۱۰/۳۰