
هوش مصنوعی میتواند برای مقابله با نسل بعدی کرونا به کار آید
تاریخ : ۱۳ اسفند ۱۳۹۸
تعداد بازدید : ۸۵۸
نسخه چاپیبه نظر میرسد که هوش مصنوعی بتواند در شیوع بعدی بیماری که در کره زمین رخ دهد، دانشمندان را در یافتن دارو و طراحی روشهای درمانی جدید کمک کند و با این کار سرعت تولید واکسن و دارو را برای مقابله با شیوع بیماری افزایش دهد.
شیوع بیماری هایی مانند کرونا اغلب بسیار سریع اتفاق میافتند و درنتیجه دانشمندانی که روی درمان و ساخت واکسن کار می کنند نمیتوانند به سرعت برای این بیماریها روش درمانی ارائه دهند. اما در آینده هوش مصنوعی می تواند به محققان کمک کند تا روشهای درمانی بهتری ارائه دهند.
البته این مورد برای کرنا کمی دیر است اما محققان معتقداند که هوش مصنوعی میتواند برای شیوع بعدی که رخ میدهد، موثر عمل کند. در واقع هوش مصنوعی میتواند با استفاده از اطلاعات، به سرعت روش درمانی جدیدی ارائه دهد.
سؤال اینجاست که داده های بزرگ که از شیوع فعلی ویروس کرونا به دست آمده، می تواند در مورد شیوع مجدد ویروس طی سالهای آتی مفید باشد؟
در چین بیش از 75000 نفر طی حدود دو ماه بیمار شده اند و در نتیجه از خلال بررسی وضعیت این افراد اطلاعات وسیعی به دست می آید.
حقیقت این است که محققان موفق به تعیین توالی ژنی ویروس جدید درمدت چند هفته از اولین موارد گزارش ویروس، شدند که این بسیار امیدوار کننده است، چرا که نشان می دهد در هنگام شیوع این بیماری، دادههای فوری زیادی در دسترس بوده است. اندرو هاپکینز، مدیر ارشد اجرایی پژوهش های آکسفورد میگوید درمانهای جدید به لطف هوش مصنوعی، می توانند مدت زمان بررسی ویروس را بین 18 تا 24 ماه کاهش دهند.
شرکت اساینتیا ترکیب جدیدی برای درمان اختلال وسواس توسعه داده است که این دارو در مرحله آزموهای آزمایشگاهی است. سرعت فعالیت این سیستم، تقریباً پنج برابر سریعتر از حد متوسط است. شرکت هلکس در کمبریج یک راهبرد مشابه را مورد استفاده قرار داده است. هر دو شرکت از یادگیری ماشینی و بررسی دادههای موجود مجلات، بانکهای اطلاعاتی و آمزونهای بالینی برای برای یافتن کاربردهای جدید برای داروهای موجود استفاده می کنند.
این دو شرکت از نیروی انسانی خود برای بهرهگیری از هوش مصنوعی استفاده کردند تا در این مسیر موفق شوند. شرکت اسینتیا از هوش مصنوعی و الگوریتمهای یادگیری ماشینی استفاده کردند تا بتوانند ترکیبات جدیدی را برای طراحی دارو شناسایی کنند.
شرکت هلکس نیز از هوش مصنوعی برای پیشبینی نتایج و آنالیزهای دانشمندان خود استفاده میکد تا بتواند مسیر طراحی دارو را به پیش ببرد.
بنابراین هوش مصنوعی به عنوان ابزاری مناسب در خدمت شرکتهای طراحی و تولید دارو خواهد بود تا آنها بتوانند در کمتری زمان ممکن داروی مناسب برای شیوع بیماری را کشف کنند.

غولهای تجاری در جهان در چه فناوریهایی پتنت ثبت کردهاند؟ ۱۳۹۹/۱۰/۳۰

توالییابیهای قابل حمل DNA دقیقتر میشوند ۱۳۹۹/۱۰/۲۷

گوگل برای تولید داروهای جدید از کامپیوتر کوانتومی استفاده میکند ۱۳۹۹/۱۰/۲۹

استفاده از کریسپر برای ثبت صفر و یک در سلولها ۱۳۹۹/۱۰/۳۰

ایسلند، پیشرو در توالییابی ژنوم ویروس کرونا ۱۳۹۹/۱۱/۰۱

تراشهای برای تشخیص کرونا از روی نمونه خون بیمار ۱۳۹۹/۱۰/۲۹