
معرفی رابط مغز و کامپیوتر شرکت نرولینک
تاریخ : ۱۶ شهریور ۱۳۹۹
تعداد بازدید : ۴۱۳
نسخه چاپیشرکت نرولینک بعد از مدتها انتظار رابط مغز و کامپیوتر خود را معرفی کرد، دستگاهی که به عنوان یک روبات جراحی شناخته میشود.
ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت نرولینک بلاخره روبات جراحی این شرکت را معرفی کرد. این روبات که یک رابط مغز و کامپیوتر است، میتواند خطوط قرمز میان انسان و ماشین را محو کند. این دستگاه که توسط شرکت نرولینک و با همکاری ووک استودیو ساخته شده است میتواند با بیخوابی، از دست رفتن حافظه، نابینایی و دیگر مشکلات پزشکی مقابله کند.
نرولینک یک نسخه آزمایشی و دمو بوده که در حد ابعاد یک سکه است. این فناوری روی خوکها مورد آزمایش قرار گرفته چرا که ساختار جمجمه و غشاء دورا در این حیوان شبیه به انسان است. مخاطبان میتوانستند سیگنالهای عصبی را در زمان واقعی روی یکی از خوکها به نام گرترود مشاهده کنند. طبق نظر ایلان ماسک، گرترود دو ماه قبل تحت عمل قرار گرفت تا این ایمپلنت روی مغز این خوک قرار داده شود. این خوک اولین نمونه آزمایشی شرکت نرولینک است تا عملکرد این فناوری ثابت شود.
نمونه پروتوتایپ این دستگاه در حدود 1024 الکترود نازک دارد که میتواند به لایه بیرونی مغز نفوذ کرده و با سلولهای مغز ارتباط ایجاد نماید.
ماسک میگوید: « این شبیه یک ساعت روی مغز شما است که سیمهای کوچک دارد. ربات نرولینک با استفاده از باتری کار میکند و قادر است انواع مختلفی از کارها مانند ارائه هشدار در مورد حمله احتمالی قلب را انجام دهد. این دستگاه قادر است همانند یک تلفن در مغز شما، موسیقی پخش کند.
ربات جراحی نرولینک دارای سه بخش عمده سر، بدن و پایه است. این روبات دارای یک بخش شبیه به کلا ایمنی بوده که انواع ابزارهای جراحی خودکار و دوربین اسکن مغز و حسگرها را برای نقشهبرداری از مغز بیمار و یک راهنمای خاص برای سوزنهای جراحی را در خود جای داده است. این روبات یک کیسه یکبار مصرف برای استریل کردن و پاکسازی دارد. قسمت بعدی این روبات، قسمت نرم و شبیه به خودرو است که شامل تمام قسمتهایی است که با شروع کار روبات حرکت روبات را کنترل میکند.

توالییابیهای قابل حمل DNA دقیقتر میشوند ۱۳۹۹/۱۰/۲۷

گامی به سوی نانوکارخانه تولید مواد شیمیایی ۱۳۹۹/۱۰/۲۷

تراشهای برای تشخیص کرونا از روی نمونه خون بیمار ۱۳۹۹/۱۰/۲۹

گوگل برای تولید داروهای جدید از کامپیوتر کوانتومی استفاده میکند ۱۳۹۹/۱۰/۲۹

استفاده از کریسپر برای ثبت صفر و یک در سلولها ۱۳۹۹/۱۰/۳۰

غولهای تجاری در جهان در چه فناوریهایی پتنت ثبت کردهاند؟ ۱۳۹۹/۱۰/۳۰