
تشکیل کنسرسیومی برای توسعه رابط مغز و کامپیوتر
تاریخ : ۲۳ شهریور ۱۳۹۹
تعداد بازدید : ۸۸۹
نسخه چاپیدانشگاه تافتس با پشتیبانی شرکت برین گیتس در حال راهاندازی کنسرسیومی به منظور توسعه فناوری رابط مغز و کامپیوتر است.
دانشگاه تافتس به همراه جف استیل دانشاموخته سابق این دانشگاه اعلام کردند که بودجهای از سوی برین گیتس (BrainGate) و فناوری پتنت شده این شرکت به محققان دانشگاه تافتس داده شده است. برینگیتس یکی از شرکتهای فعالی در حوزه فناوری انتقال عصبی است که از میکروالکترودهای قابل کاشت در مغز برای ایجاد ارتباط میان مغز و کامپیوتر استفاده میکند. چنین فناوری هم در بخش پزشکی و هم روباتیک کاربردهای متعددی دارد.
شرکت برینگیت مجوز معافیت سازمان غذا و داروی آمریکا را برای انجام آزمون بالینی روی رابط مغز و کامپیوتر را دریافت کرده است.
این بودجه شرکت برینگیتس موجب تحقیقات بیشتر برای توسعه نسل جدیدی از فناوریهای عصبی میشود. علاوهبراین استیبل به دنبال ایجاد یک هاب تحقیقاتی برای کار روی فناوری شرکت برینگیتس است. استیبل، که رئیس اجرایی سابق شرکت برینگیتس است میگوید: « برینگیتس یک بستر بنیادی برای فناوریهای رابط مغز و کامپیوتر دارد. این شرکت در لبه علم علوم شناختی و فناوریهای قابل کاشت در مغز کار میکند و برای ما بسیار مهم است که از این روند حمایت کنیم. من معتقدم که این کمک مالی منجر خواهد شد که افراد مبتلا به بیماریهای عصبی یا کسانی که آسیبجدی مغز دارند بتوانند با استفاده از پروتزهای قابل کاشت در مغز زندگی بهتری داشته باشند. من از همکاری با محققان با استعداد دانشگاه تافتس بسیار خرسند هستم.»
با این کمک مالی، دانشگاه تافتس در حال توسعه و تجاریسازی فناوری شرکت برینگیتس است تا آن را به عنوان محصولی بنیادی در فضای فناوری قابل کاشت در مغز ارائه کند.
آنتونی پیموناکو، رئیس دانشگاه تافتس میگوید: « این کمک مالی برای دانشگاه تافتس و بخش مطالعات مغز و علوم شناختی تحولآور است. تشکیل کنسرسیوم Stibel Dennett به همراه فناوری برینگیتس، تافتس را در مرکز نوآوری علوم شناختی و فناوری عصبی قرار میدهد. ما واقعا از این حمایت مالی خرسند هستیم.»

آغاز فراخوان ششم برنامه نوپاهای فناوریهای همگرا با هدف حمایت از طرحهای... ۱۴۰۱/۰۳/۰۵

راهاندازی پلت فرم غربالگری میکروسیالی برای استفاده صنعتی ۱۴۰۱/۰۲/۳۰

پستانک هوشمند، برای رصد مستمر الکترولیت های بدن نوزاد ۱۴۰۱/۰۲/۳۰

بهره گیری از محاسبات کوانتومی برای طراحی مواد موثرتر در LEDها ۱۴۰۱/۰۲/۳۰

به کار گیری هوش مصنوعی برای طراحی نانوذرات دارویی ۱۴۰۱/۰۲/۳۰

طراحی نانوذرات زیستی برای مقابله با آلزایمر ۱۴۰۱/۰۳/۰۲