
خرید شرکت فعال در حوزه زیستالکترونیک برای توسعه کسب و کار
تاریخ : ۲۷ مهر ۱۳۹۹
تعداد بازدید : ۳۱۷
نسخه چاپیاستلاس فارما به منظور توسعه کسب و کار خود اقدام به خرید شرکت یوتا بایوساینس کرده است، شرکتی که در حوزه زیستالکترونیک فعالیت داشته و ادوات قابل کاشت در بدن را که بینیاز از باتری، سیم و فرستنده هستند، تولید میکند.
استلاس فارما (Astellas Pharma) در قالب قراردادی اقدام به خرید شرکت یوتا بایوساینس کرده است، شرکتی که در حوزه ادوات زیستالکترونیک پزشکی قابل کاشت با ابعاد بسیار کوچک تخصص دارد. این معامله ارزش 429 میلیون دلاری دارد.
طبق توافقنامه ادغام دو شرکت، استلاس که در توکیو مستقر است مبلغ اولیه 127.5 میلیون دلار برای تمام حقوق صاحبان سهام که پیش از این در اختیار شرکت استلاس نبوده، پرداخت خواهد کرد. سهامداران یوتا در ادامه مبلغ 176.5 میلیون دلار را دریافت خواهند کرد.
علاوهبراین استلاس توافق کرده که طی 5 سال آینده در مجموع 125 میلیون دلار هزینه برای رشد شرکت یوتا انجام دهد.
پس از اتمام خرید، یوتا به یک شرکت کاملا تابعه استلاس تبدیل میشود. انتظار میرود که در سه ماهه سوم سال مالی استلاس که در 31 مارچ 2021 پایان مییابد، فرآیند خرید کاملا به اتمام برسد.
این معامله براساس توافقنامه تحقیق و توسعه در سال 2019 برای کشف اقدامات جدید شرکت یوتا انجام شده است، اقداماتی که در آن یوتا به دنبال یافتن روشهای جدید زیستحسگری و درمان با استفاده از ادوات زیستالکترونیک مبتنی بر اولتراسونیک بود تا طیف وسیعی از نشانههای بیماری را با این روش تشخیص دهد.
پیشبینی میشود که خرید این شرکت موجب توسعه کسب و کار استلاس شود، کسب و کاری که روی ترکیب تخصص داروسازی، فناوریهای نوین پزشکی و غیرپزشکی و مراقبتهای متمرکز بیماری بنا شده است.
شرکت یوتا در سال 2017 تاسیس شد و رویکرد آن استفاده از فناوریهای نرونی بود که در دانشگاه کالیفرنیا توسعه داده شده است. با این فناوری میتوان دستگاههایی با ابعاد چند میلی متر ساخت که با استفاده از اولتراسونیک انرژی خود را تامین میکند. در حال حاضر این شرکت میتواند دستگاههایی بسازد که ابعادی کمتر از یک میلیمتر مکعب دارد.
ایمپلنتهای شرکت یوتا به دلیل کوچک بودن به اجزائی نظیر سیم، باتری و فرستنده که عمر دستگاه را کم میکند وابسته نیست.

انتشار اطلاعات ۶۴ ژنوم کامل انسان/شناخت بهتر تفاوتهای ژنتیکی ۱۳۹۹/۱۲/۱۰

فراخوان شناسایی نیاز شرکتهای صنعتی در حوزه «هوش مصنوعی» ۱۳۹۹/۱۲/۱۰

گرنتی برای رفع چند چالش مهم در حوزه محاسبات کوانتومی ۱۳۹۹/۱۲/۱۱

تقلید از طبیعت برای ساخت سامانه انتقال سیگنال زیستی مصنوعی ۱۳۹۹/۱۲/۱۲

ترکیب نانوذرات و ویراستار ژن، برای کاهش چربی خون ۱۳۹۹/۱۲/۱۲

تولید انبوه حسگرهای پوشیدنی پزشکی با چاپ جوهرافشان ۱۳۹۹/۱۲/۱۳