
نیروی هوایی به دنبال رابط مغز و کامپیوتر برای بهبود یادگیری خلبانها
تاریخ : ۱۲ آبان ۱۳۹۹
تعداد بازدید : ۱۸۴
نسخه چاپینیروی هوایی آمریکا به دنبال ساخت رابط مغز و کامپیوتر به منظور کمک به خلبانها در فرآیند یادگیری است. به تازگی پروژهای برای ساخت این رابطها اجرا شده تا رابط غیرتهاجمی برای این کار تولید شود.
نیروی هوایی آمریکا به طور فعال در حال ایجاد رابط مغز و کامپیوتر است تا ارتباط میان مغز انسان و کامپیوتر را برای بهبود توانایی خلبانها در یادگیری و تصمیم گیری سریع و موثر ایجاد کند.
AFRL به تازگی اعلام کرده که تلاش خود را برای ایجاد یک پلتفورم یادگیری تقویت شده ادامه میدهد تا ابزاری بسازد که قابلیت ایجاد ارتباط میان مغز و کامپیوتر را به شکل غیرتهاجمی ایجاد کند و از این کار برای یادگیری خلبان بهرهبرداری کند.
این پروژه سیستم یادگیری عصبی فردی یا iNeuraLS نام دارد که یک پروژه سه ساله برای اثبات این مفهوم براساس تحقیقات مستمر AFRL در زمینه مدولاسیون عصبی و یادگیری مغز است.
بودجه این برنامه توسط برنامه حمایت از تواناییهای تغییر دهنده تامین شده است. این برنامه قرار است در دو سری بودجه 3 و 5 میلیون دلار به 7 پروژه مختلف اختصاص دهد. این پروژهها تحت هدایت راهبردی بخش علم و فناوری نیروی هوایی آمریکا هستند، شاخه ای که نوآوری بسیاری را ارائه میدهد.
iNeuraLS یک پروژه همکاری مشترک میان AFRL و چند شریک صنعتی مختلف نظیر آزمایشگاه MIT Lincoln ، Sonera Magnetics و Teledyne Technologies است که قرار است پلتفورم واقعیت افزوده و مجازی و همچنین هوش مصنوعی را برای این کار ارائه دهند.
ناتالی رز بریجز از محققان این پروژه میگوید: « همه چیز به ساخت یک رابط مغز و کامپیوتر آغاز میشود. این یک روش فانتزی است که در آن AFRL قرار است با ابزاری سیگنالهای مغزی را بخواند و وضعیت یادگیری مغز را تعیین کند.
با استفاده از فناوری مشابه برای درمان افراد معلول جنگی که دچار دردها یا استرسهای پس از سانحه هستند، AFRL در تلاش است تا ابتدا الگوهای مغزی افراد خود را درک کند و سپس برای تغییر الگوها تلاش کند.
این پروژه با استفاده از مدولاسیون عصبی، نه تنها به کاهش اضطراب کمک میکند، بلکه باعث کاهش خستگی نیز میشود، چیزی که اداره هوانوردی و فضایی ملی در مورد آن تحقیق کرده است.

غولهای تجاری در جهان در چه فناوریهایی پتنت ثبت کردهاند؟ ۱۳۹۹/۱۰/۳۰

توالییابیهای قابل حمل DNA دقیقتر میشوند ۱۳۹۹/۱۰/۲۷

گوگل برای تولید داروهای جدید از کامپیوتر کوانتومی استفاده میکند ۱۳۹۹/۱۰/۲۹

استفاده از کریسپر برای ثبت صفر و یک در سلولها ۱۳۹۹/۱۰/۳۰

ایسلند، پیشرو در توالییابی ژنوم ویروس کرونا ۱۳۹۹/۱۱/۰۱

تراشهای برای تشخیص کرونا از روی نمونه خون بیمار ۱۳۹۹/۱۰/۲۹