
یک بیمارستان در چین، درمان افسردگی با BCI را آغاز کرده است
تاریخ : ۰۷ دی ۱۳۹۹
تعداد بازدید : ۲۷۳
نسخه چاپیپس از درمان موفقیتآمیز افسردگی با کمک رابط مغز و کامپیوتر، یک بیمارستان دولتی در چین قرار است از این فناوری به صورت گستردهتری برای درمان افسردگی استفاده کند.
در حال حاضر فناوری رابطهای مغز و کامپیوتر به سرعت در حال رشد است. به تازگی یک بیمارستان دولتی در شانگهای اعلام کرده است که در تلاش برای درمان بیماران مبتلا به افسردگی با سیستم پیشرفته رابط مغز و کامپیوتر (BCI) است.
بیمارستان رویجین وابسته به دانشکده پزشکی دانشگاه شانگهای جیائو تونگ به تازگی خبر از دستاوردی جدید داده است. براساس اطلاعات منتشر شده توسط این بیمارستان آنها یک پروژه تحقیقاتی بالینی در مورد درمان نورومدولاسیون BCI را آغاز کردهاند، که انتظار می رود در کسانی که از افسردگی مقاوم در برابر درمان رنج می برند اثر بخش باشد.
این بیمارستان بررسی های اخلاقی مربوط به این فناوری را پشت سر گذاشته و بیماران مبتلا به افسردگی مقاوم به درمان را نام نویسی خواهد کرد.
البته هنوز اطلاعات زیادی در اینباره منتشر نشده است و یکی از مسئولان این پروژه گفته است که "هنوز مشخص نیست" چه تعداد بیمار برای این پروژه جذب می شوند.
آمار WHO نشان می دهد که افسردگی 350 میلیون نفر در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار دهد. در حالی که درمانهای سنتی، از جمله داروهای ضد افسردگی و درمان های شناختی، در حدود 20 درصد از بیمارانی که به داروها مقاوم هستند، خوب عمل نمی کند، اما آخرین فناوری BCI که در این پروژه توسعه یافته ممکن است با کاشت تراشه الکترود در زیر پوست سر آنها ، به درمان آنها کمک کند.
با استفاده از فناوری BCI، که سان بومین مدیر جراحی مغز و اعصاب عملکردی در بیمارستان رویجین ارائه کرده است، بیمار از طریق تحریک الکتریکی با کمک یک تراشه کاشته شده که مستقیماً به مدارهای عصبی وی متصل میشود ، درمان مدوراسیون عصبی را دریافت میکند.
برخلاف دارو درمانی سنتی در معالجه بیماریهای روانی از جمله افسردگی، که عمدتا به دلیل اختلال در عملکرد مدارهای عصبی در مغز ایجاد می شود و اثربخشی کمی دارند، این فناوری جدید میتواند بسیار موثر باشد. به گفته سان بومین از آنجا که داروهای در بدن پخش می شوند و به سختی در مغز جمع می شوند، در نهایت کارایی کمی دارند.
به گفته مسئولان این بیمارستان، این مرکز برخی از مهارتهای BCI خود را برای استفاده بالینی به کار گرفته است. در یکی از آزمایشها، مردی 45 ساله به نام پان که در سال 2014 به افسردگی مبتلا شده، با این روش درمان موفقیتآمیزی را تجربه کرده است.
پان پس از عدم موفقیت تقریباً همه روشهای دیگر، در سال 2017 دریافت درمان کاشت الکترود را در بیمارستان رویجین را آغاز کرد. طبق گفته بیمارستان ، علائم افسردگی پان پس از سه سال درمان منظم کاهش یافته است.
منبع : https://www.globaltimes.cn/content/1209689.shtml

«پروژه مغز انسان» اروپا فاز نهایی تحقیقات خود را آغاز کرد ۱۳۹۹/۱۲/۰۶

سلاحی احتمالی برای مقابله با همهگیری کرونا: چاپ بافت انسانی ۱۳۹۹/۱۲/۰۶

استفاده از باکتری برای کمک به دستکاری ژنتیک گیاه ۱۳۹۹/۱۲/۰۵

تولید آزمایشگاه روی تراشه ارزان با چاپسه بعدی ۱۳۹۹/۱۲/۰۵

ساخت مغز مجازی با زیرساختهای «پروژه مغز انسان» اروپا ۱۳۹۹/۱۲/۰۶

فراخوان شناسایی نیاز شرکتهای صنعتی در حوزه «هوش مصنوعی» ۱۳۹۹/۱۲/۱۰