
شرکت توسعه دهنده بازی، رابط مغز و کامپیوتر میسازد
تاریخ : ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
تعداد بازدید : ۱۲۴۲
نسخه چاپییکی از شرکتهای توسعه دهنده بازی، با همکاری یک بیمارستان در چین اقدام به راهاندازی آزمایشگاهی به منظور توسعه فناوری رابطهای مغز و کامپیوتر کرده است.
شرکت جنشین ایمپکت (Genshin Impact)، توسعه دهنده بازی محبوب میهویو، در حال همکاری با بیمارستان Ruijin دانشگاه شانگهای جیائو تونگ است تا با کمک یکدیگر فناوری رابطهای مغز و کامپیوتر را توسعه دهند، فناوری که می تواند روزی برای درمان افسردگی بالینی استفاده شود.
میلیونها نفر از بازیهای جنشین ایمپکت در سراسر جهان لذت می برند، اما سازنده بازی میهویو بلند پروازیهایی دارد که فراتر از بازی است. به نظر می رسد این توسعه دهنده چینی واقعاً می خواهد گروهی از بیماران را در جهان نجات دهد و همکاری تازه اعلام شده با یک بیمارستان چینی اولین قدم های این کار است.
دانیل ژوگایکس تحلیلگر ارشد Niki Partners ، از همکاری بین توسعه دهنده جنشین ایمپکت و بیمارستان Ruijin دانشگاه شانگهای جیائو تونگ خبر داد. این دو سازمان، آزمایشگاهی مشترک برای توسعه فناوری رابط مغز و کامپیوتر تشکیل داده اند.
به زبان ساده، یک رابط مغز و رایانه دقیقاً همان چیزی است که به شما امکان می دهد از افکار خود برای کنترل کامپیوتر استفاده کنید. این فناوری مطمئناً جذاب است. الون ماسک از تسلا و اسپیس ایکس شرکتی به نام Neuralink دارد که در حوزه رابط های مغز و کامپیوتر کار می کند و برخی تحقیقات جدید نشان می دهد که این فناوری میتواند برای موارد بسیار بیشتر از تعامل با کامپیوترها مورد استفاده قرار گیرد.
پیش بینی میشود که در برخی از محصولات به دست آمده از فناوری BCI مانند بهبود خواب و حتی تجزیه و تحلیل و تنظیمات عاطفی، میتوان از دادههای امواج مغزی بیومتریک استفاده کرد. در کنار این مزایا، BCI یک عنصر حیاتی در بهبود اعضای مصنوعی بدن است.
منبع : https://techraptor.net/gaming/news/genshin-impact-developer-exploring-brain-computer-interfaces

پیوند گوش چاپشده سه بعدی به انسان انجام شد ۱۴۰۱/۰۴/۰۵

وسایل الکترونیکی در آب جوش بازیافت میشوند! ۱۴۰۱/۰۴/۰۴

فتوسنتز مصنوعی با کارایی ۱۸ برابری نسبت به فتوسنتز طبیعی انجام شد ۱۴۰۱/۰۴/۰۵

رد پای نیاکان ایرانی در DNA یک قربانی شهر پمپئی ۱۴۰۱/۰۴/۰۴

ساخت آزمایشگاه روی تراشه با فناوری طیفسنجی نوری تراهرتز ۱۴۰۱/۰۴/۰۶

تولید مدلهای دقیق از بافتهای انسانی با چاپگرسه بعدی ایرانی ۱۴۰۱/۰۴/۰۶