«گوشت آزمایشگاهی» چقدر مورد پذیرش مردم است؟

تاریخ : ۳۰ فروردین ۱۴۰۰

تعداد بازدید : ۲۰۲

0 امتیاز از 0 رای
نسخه چاپی
موضوعات :

احساسات متفاوتی در مورد گوشت کشت شده وجود دارد. از این رو محققان یک مطالعه در مورد کشاورزی سلولی در اسپانیا، یونان و کرواسی انجام دادند تا نظر مصرف‌کنندگان را درباره این نوع محصولات بدانند.

 یک مطالعه انجام شده نشان می دهد که 47 درصد از مصرف کنندگان در کرواسی، یونان و اسپانیا علی رغم فقدان آشنایی با مفهوم گوشت کشت شده، مایل به آزمایش پروتئین پایه سلولی هستند.

 

محققان دانشگاه کپنهاگ با بررسی نظرات مصرف کنندگان گوشت کشت شده در این کشورها دریافتند که مقرون به صرفه بودن یک شاخص اصلی برای احتمال خرید است، زیرا 41 درصد مصرف کنندگان آن را با همان قیمت گوشت معمولی خریداری می کنند.

 

پرز کوئتو می‌گوید: « یافته‌های ما حاکی از آن است که گیاه‌خواران و وگن‌ها از گوشت کشت شده آگاهی بیشتری دارند. شصت درصد از مصرف کنندگان، گوشت کشت را به عنوان یک راه حفاظت از حیوانات تلقی می‌کنند، در حالی که 57 درصد این فناوری را "غیر طبیعی" می دانستند.

 45 درصد پروتئین مبتنی بر سلول را سالم و سازگار با محیط زیست و 21 درصد را ناپسند می دانند. اسپانیا در ابتدای سال جاری بیش از 5 میلیون یورو [6 میلیون دلار] برای گوشت کشت‌شده از طریق آژانس نوآوری خود سرمایه گذاری کرده است.

 

پرز کوئتو از محققان این تحقیق می گوید: «اختلافات در الگوی غذایی در بین کشورهای اتحادیه اروپا طی 20 سال گذشته کاهش یافته است. در کشورهای مدیترانه ای تغییر محسوسی در نحوه غذا خوردن به ضرر رژیم سنتی مدیترانه‌ای که به عنوان رژیم سالم و پایدار شناخته می شود‌، ایجاد شده است.»

 

"کرواسی  هنوز از نظر اهمیت مسائل زیست‌محیطی در انتخاب مواد غذایی توسط مصرف کننده در سطح پایینی است، وضعیت این کشور مشابه یونان و اسپانیا است.

 

پرزکوئتو می‌گوید: «ما امیدواریم که در این تحقیق بررسی کنیم آیا مصرف کنندگان در سراسر اتحادیه اروپا چنین محصولات نوآورانه را به عنوان اولین قدم در تغییر رژیم به سمت رژیم های غذایی سالم پایدار اتخاذ می کنند و نقش این نوع محصولات در تحول سیستم غذایی چیست؟ »

 

وی خاطرنشان کرد: «در تمام کشورهای مورد تجزیه و تحلیل، فناوری‌های مبتنی بر کشاورزی سلول در ابتدای مسیر توسعه است.»

 

اتحادیه اروپا همچنین در این نوع تحقیقات از طریق پروژه های Horizon 2020 سرمایه گذاری کرده است.

تجزیه و تحلیل جداگانه‌ای نشان داده است که گوشت کشت شده ممکن است تا سال 2030 از نظر هزینه رقابتی شده و معیارهای زیست محیطی را تحت تأثیر قرار دهد.

منبع : https://www.foodingredientsfirst.com/news/mixed-feelings-on-cultured-meat-study-examines-consumer-perceptions-on-cellular-agriculture-in-spain-greece-and-croatia.html

نظر شما