
جذب سرمایه برای توسعه و تجاریسازی دو محصول همگرا
تاریخ : ۲۳ دی ۱۴۰۰
تعداد بازدید : ۶۴۷
نسخه چاپیشرکت شناسایی افق سلامت موفق به جذب سرمایه برای توسعه دو محصول همگرا شد. این سرمایهگذاری از سوی شرکت پویندگان راه سعادت، یکی از شرکتهای بزرگ و پیشرو در حوزه تجهیزات پزشکی، تامین شده است.
خانم مهندس حسینی مدیرعامل شرکت شناسایی افق سلامت در این باره می گوید: « شرکت پویندگان راه سعادت از بزرگترین شرکتهای تولیدکنندگان تولید تجهیزات پزشکی است. برای جذب این سرمایه ما جلسات متعددی با این شرکت داشتیم که در طول 6 ماه پرزنتهای زیادی را برای مدیران و متخصصان این شرکت ارائه کردیم تا توانمندیهای خود را به آنها نشان دهیم. در این جلسات مدلهای کسبوکار مختلفی را بردیم تا در نهایت یک آشنایی دوطرفه میان شرکت پویندگان راه سعادت و شرکت ما اتفاق افتاد.»
وی میافزاید: « در این جلسات برای ما مشخص شد که شرکت پویندگان راه سعادت میتواند هم با تامین سرمایه مالی به ما کمک کند و هم کمکهای غیرمالی نظیر تسهیل فرآیند اخذ مجوز و بازاریابی را برای ما انجام دهد. در نهایت قرار شد که هم از سرمایهگذاری مالی شرکت پویندگان راه سعادت بهرهمند شویم و هم این شرکت کمکهای دیگری در بخش بازاریابی و اخذ مجوز برای ما دهد. از آنجایی که شرکت پویندگان راه سعادت به بیش از 50 کشور صادرات دارند چنین تجربه و توانمندی میتواند به ما برای صادرات محصولات کمک کند.»
مدیرعامل شرکت شناسایی افق سلامت میگوید: « ما دو دستگاه CBC و هموگلوبین را ساختهایم که دستگاه هموگلوبین ما در حال طی مراحل اخذ مجوز بوده که از ابتدای سال بعد آماده فروش خواهد بود. دستگاه CBC نیز در حال تکمیل فرایند مهندسی بوده که در سه ماهه اول سال آتی مجوزهای آن نیز اخذ خواهد شد.»
این دانشآموخته میکرونانوالکترومکانیک دانشگاه تهران گفت: «با چند انجمن مربوط به خون مثل تالاسمی و مرکز انتقال خون رایزنی کردهایم تا این تجهیزات را برای رفع نیازهای خود خریداری کنند. قرار است ابتدا تستهایی روی این دستگاه انجام دهند و سپس برای خرید اقدام کنند.»
لازم به ذکر است CBC در واقع آزمایشی برای شمارش کامل سلولهای خونی است که میتواند سلامت کلی بدن را ارزیابی کرده و به تشخیص انواع بیماریها مانند عفونت، کم خونی، التهاب و سرطان خون (لوسمی) کمک کند. برای این آزمایش، معمولا خونگیری از فرد انجام شده و نمونه به آزمایشگاه ارسال میشود که ممکن است دریافت نتیجه آن چند روز زمان نیاز داشته باشد. اما این دستگاه مجهز به یک آزمایشگاه روی تراشه است. یک قطره از خون بیمار روی این تراشه قرار داده میشود که پس از رنگامیزی توسط یک دستگاه اسکنر نمونه خون اسکن شده و تعداد سلولها شماش میشوند.

پیوند گوش چاپشده سه بعدی به انسان انجام شد ۱۴۰۱/۰۴/۰۵

وسایل الکترونیکی در آب جوش بازیافت میشوند! ۱۴۰۱/۰۴/۰۴

فتوسنتز مصنوعی با کارایی ۱۸ برابری نسبت به فتوسنتز طبیعی انجام شد ۱۴۰۱/۰۴/۰۵

رد پای نیاکان ایرانی در DNA یک قربانی شهر پمپئی ۱۴۰۱/۰۴/۰۴

ساخت آزمایشگاه روی تراشه با فناوری طیفسنجی نوری تراهرتز ۱۴۰۱/۰۴/۰۶

تولید مدلهای دقیق از بافتهای انسانی با چاپگرسه بعدی ایرانی ۱۴۰۱/۰۴/۰۶