-
فراخوان توسعه محصولات در حوزه نانوکامپوزیت پلیمری
مرکز صنعتیسازی نانوفناوری کاربردی برای تسهیل ارتباط میان محققان دانشگاهی و صنعتگران فعال اقدام به برگزاری فراخوان دریافت طرح برای توسعه محصولات در حوزههای مختلف کرده است. به دنبال برگزاری اولین...
-
ساخت زیستحسگر با دستکاری ژنتیکی مخمر نان
پژوهشگران کانادایی با اصلاح ژن در نوعی مخمر نان، از آن به عنوان حسگر برای شناسایی قارچها و پاتوژنهای مختلف استفاده کردند. این حسگر به صورت کاغذ ساخته شده و به راحتی با غوطهوری در محلول مورد نظر...
-
دسترسی رایگان به خدمات پردازش محاسبات کوانتومی گوگل
شرکت گوگل قصد دارد خدمات پردازش محاسبات کوانتومی خود را از طریق فضای ابری در اختیار محققان قرار دهد. این تصمیم دسترسی به این خدمات را بهصورت رایگان فراهم خواهد کرد.
-
شبیهسازی سد خونی روی تراشه، گامی به سوی درمان بیماریهای مغز
برای درمان بیماریهایی مرتبط با مغز، سد خونیمغزی به عنوان عامل اصلی ممانعت از رسیدن دارو قلمداد شده و محققان را با چالشهایی مواجه میکند. پژوهشگران اخیرا این سد را بر روی تراشه شبیهسازی کردهاند...
-
حسگری که با تلفن همراه جفت میشود
محققان حسگری ساختند که قابل جفت شدن با تلفن همراه است بنابراین به صورت زنده میتوان نشانگرهای بیماری نظیر سرطان، آلودگیهای محیطی و حتی آلودگیهای غذایی را شناسایی کرد.
-
نیاز مبرم به وضع قوانین هوش مصنوعی پیش از کشتار انسان به دست روباتها
ایلان ماسک در نشست ملی فرمانداران گفت که باید پیش از کشتار انسان توسط روباتها، قوانین مربوط به روباتها و هوش مصنوعی وضع شود.
-
خودرویی را میخرید که برای کشتن شما برنامهریزی شده است؟
سامانه های هوشمندی که بتوانند خودروها را بدون نیاز به انسان هدایت کنند، در حال توسعه هستند. اما سوالات زیادی در این خصوص وجود دارد که باید به آن پاسخ داده شود. یکی از این سوالات مسئله اخلاق است که...
-
ارسال اطلاعات کوانتومی از زمین به ماهواره
محققان چینی موفق شدند گیراندازی کوانتومی را در فاصله میان زمین و ماهوارهای در ارتفاع 746 مایلی انجام دهند. این کار مسیر انتقال اطلاعات کوانتومی را هموار میکند.
-
پروژه «ماتریکس» برای اتصال مستقیم مغز انسان به کامپیوتر
ارتش آمریکا به تازگی از کلید خوردن یک پروژه 65 میلیون دلاری برای توسعه یک «تراشه مغزی» خبر داد که همانند فیلم «ماتریکس»، مغز انسان را مستقیما به کامپیوتر وصل میکند.
-
دارپا ۶۵ میلیون دلار روی BCI سرمایهگذاری میکند
داراپا (آژانس پروژههای تحقیقات پیشرفته دفاعی آمریکا) 65 میلیون دلار بودجه برای توسعه فناوری رابط مغز و کامپیوتر اختصاص داد. هدف این آژانس تولید سامانههایی برای بازیابی توانایی دیدن در سربازان است.